El nostre concepte
Benvinguts a Selvatge
Descobreixi la nostra cuina de la mà del Xef Claudio Lemos.
Les nostres creacions estan basades en la cuina mediterrània i la seva sostenibilitat.
No tema l’austeritat dels ingredients, sabent-los cuinar es transformaran màgicament en delícies amb sabor i aroma; compartint-les amb amics i família es convertiran en records feliços.
Bon Profit!
Carta
Carrilleres de vedella estofades
en vi negre i pastanagues al vichy.
28€
Filet de vaca vella a les brases
bolets saltejats i foie.
35€
CAMA DE XAI MALLORQUÍ A LA BRASA
amb puré de patata i llima i iogurt de menta.
32€
Llangardaix a les brases
amb api rostit i ametlles torrades.
25€
Ragué de tomàquet de ramellet*
i peix de llotja.
41€
Terrina de patata de Sa Pobla
amb calamar saltat amb emulsió de la seva tinta. La nostra versió de calamar a la brut
23€
Bacallà a 65º
amb estofat de cigrons amb aigua de les seves pells i hummus.
25€
Dagpaccio de peix de llotja
amb llet de tigre de pebrot groc fumat lleugerament picant, ceba txnipec i raves.
25€
Tall de tonyina vermella crua
lleugerament condimentada i caviar.
32€
Steak tartar
de filet de vedella tallat al ganivet 3.0.
32€
Albergínia estrella de taramato
i salmó marinat amb mel de garrofa i tahina.
Plat recuperat de l’antiga cuina sefardita.
22€
Arròs cremós de carbassa
amb formatge maonès i falda d’anyell rostit.
22€ p.p
Burrata trencada
tomàquets, tonyina lleugerament escabetxada i ceballota del nostre hort.
20€
Les nostres verdures de l’hort
a les brases amb un toc d’oli d’oliva i hummus.
22€
* Utilitzem Tomàquet de Ramellet cultivat per Agromallorca. Guardonat amb el Premi Productes Sostenibles BBVA i Celler Can Roca, aquest tomàquet no només enriqueix la nostra cuina, sinó que també reflecteix el nostre compromís amb l’agricultura responsable i el respecte pel medi ambient.
Postres
Pregunti al seu cambrer pels nostres postres.
VINS DE MALLORCA
Blancs
COPA | BOT.
Prensal, Moscatel, Malvasía y Giró Ros
V.T. MALLORCA
Chardonnay
V.T. MALLORCA
Giró Ros y Vigonier
V.T. MALLORCA
Giró Ros
V.T. MALLORCA
Moll (Prensal Blanc)
D.O. BINISSALEM
Chardonnay, Prensal y Giró Ros
D.O. PLA I LLEVANT
Macabeo
D.O. PLA I LLEVANT
Chardonnay
D.O. PLA I LLEVANT
Giró Ros
D.O. PLA I LLEVANT
Moscatel
D.O. PLA I LLEVANT
Rosat
COPA | BOT.
Merlot, Prensal, Manto Negro y Callet
V.T. MALLORCA
Cabernet, Merlot y Callet
D.O. PLA I LLEVANT
Callet
D.O. PLA I LLEVANT
Negres
COPA | BOT.
Manto Negro, Callet, Monastrell y Syrah
V.T. MALLORCA
Cabernet, Merlot y Syrah
V.T. MALLORCA
Manto Negro
V.T. MALLORCA
Merlot, Cabernet y Syrah
D.O. PLA I LLEVANT
Cava
Macabeu, Xarel·lo, Parellada y Monastrell · ECO
D.O. CAVA
Dolços
Moscatel
D.O. PLA I LLEVANT
VINS NACIONALS I INTERNACIONALS
Blancs
COPA | BOT.
Albariño, Caíño Blanc y Loureiro
D.O. RIAS BAIXAS
Albariño
D.O. RIAS BAIXAS
Albariño
D.O. RIAS BAIXAS
Godello
D.O. RIBEIRO
Godello
D.O. BIERZO
Verdejo
D.O. RUEDA
Viura y Malvasía
D.O.Ca Rioja
Tempranillo Blanco, S. Blanc y Viura
D.O.Ca Rioja
Xarel·lo
D.O. PENEDÉS
Sauvignon Blanc
D.O. PENEDÉS
Rosats
COPA | BOT.
Garnacha
D.O. CEBREROS
Viura y Garnacha
D.O.CA. RIOJA
Cabernet, Cinsault, Garnacha y Syrah
A.O.C. COTEAUX D’AIX EN PROVENCE ·
Negres
COPA | BOT.
Mencía
D.O. BIERZO
Garnacha
D.O. CEBREROS
Cabernet, Tempranillo y Merlot
D.O. NAVARRA
Garnacha, Cariñena, Syrah y Cabernet
D.O.Q. PRIORAT
Tempranillo y Maturana Tinta
D.O.CA. RIOJA
Tempranillo, Garnacha y Graciano
D.O.CA. RIOJA
Tempranillo
D.O. RIBERA DEL DUERO
Tempranillo
D.O. RIBERA DEL DUERO
Tempranillo, Garnacha, Cabernet y Malbec
V.T. CASTILLA Y LEÓN
Garnacha
D.O. CARIÑENA
Bobal
D.O. UTIEL-REQUENA
Monastrell
D.O. JUMILLA
Cava
COPA | BOT.
Macabeo y Chardonnay
D.O. CAVA
Garnacha
D.O. CAVA
Macabeo, Xarel·lo y Parellada
D.O. CAVA
Trepat
D.O. CAVA
Parellada, Macabeo y Xarel·lo
CORPINNAT
Xarel·lo
CORPINNAT
Champagne
Chardonnay y Pinot Noir
A.O.C. CHAMPAGNE
Chardonnay, Meunier y Chardonnay
A.O.C. CHAMPAGNE
Dolços
Viura
D.O.CA. RIOJA
Pedro Ximénez
D.O. JEREZ
Cocktails
Powered by pixeltrade.es